aktivitet

Jag komemr nog aldrig hamna på mest aktiva på någon lista när de gäller den här bloggen. har ju jobbat heltid nu och inser att du har man inte tid för ett liv och de liv jag har får bli de i verkligheten inte här. =) men hur som hellst så har min "lilla" tjej blivit två. vet inte alls vart tiden har tagit vägen. tyckte ju de var nyss hon låg nykläckt på magen och man inte visste hur man skulle hålla eller bytta eller nå alls. nu helt plötsligt har vi nått trotsålderna och blöjavvänjning och kommunikation. de är helt otroligt vad hon har lärt sig på två år. från att vara helt hjälplös och behöva mig till allt till att bli den självständiga dam hon är idag som inte behöver mamma till mycket utan kan själv och ska själv.  tänk bara när hon kommer i skolålderna eller tonåren. hua mig. =)

denna helg kommer bli toppen efter en tredagars vecka alltså bara tre dagar inte 6 som alla andra veckor så kommer en helt ledig helg med gott sällskap. imon kommer eva och stannar hela helgen så då blir de vin och kanske nå spel på kvällen. massor av tjejsnack kanske en tur till parken och lite shoping så där lagom lungt och trevligt. sen kommer fia på fredag. har jag tur får jag även se emelie, katrin, camilla och janina. kan inte bli mycket bättre. =) så nu sk ajag sova så jag får göra mitt sista pass den här veckan och sen njuta av min helg.
 
och utifall någon hade miast de om tre veckor ligger jag i solen med en margerita i min hand. =) lovley!

så här glad blev isabella när hon fick sin nya stol och en "elgitarr" som de spelas flitigt på



Blåste ut ett ljus innan sången ens var slut. men väldigt duktig var hon.

Energi

Hur kommer de sig att jag alltid har massor av energi på kvällen? är en rikigt nattuggla skulle jobba nätter hatar att gå upp på morgonen men skulle lätt kunna gå o jobba nu. har till o med gått på en timmes promenad men ändå har jag massor av energi kvar. men de får väl bli sängen eftersom jag ska jobba imon igen. har haft min lediga dag den här veckan men trotts de så ringde jobbet imorse och fråga om jag ville gå in kväll men efetrsom detta är min enda lediga dag på 11 dagara så sa jag faktiskt nej men hitills har de ringt varje ledig dag jag haft. undrar varför de har så lite vikarier om de tog in för några eller om ingen vill jobba som sommarvikarie. men jag tror jag kan ha en chans att få fortsätta i höst oxå och de är ju bra ta några extra kvällar och helger. =) lite mer pengar i kassan kan ju behövas när vi ska plannera flytt osv. måste bara komma på vart. mycket som ska planneras i höst men först ska jag njuta av min semester om en månad ligger jag på plajan =)
natti

semsterkläder

Jag har problem med vad jag behöver köpa inför mina två veckor på mallis. har inte så mycket sommarkläder att de blir till att inhandla lite men försöker att komma på vad jag är ute efter innan jag köper så jag inte köper massor jag inte använder i slutänden. är ute efter en tunika som man kan dra på sig på stranden men även använda om vi ska äta på kvällen eller när vi ska ut på utflykter. alltså fler användesområden hittade en på bubbleroom men vet ointe om den kommer funka. tycker den är jätte fin men kommer de till o börja med funka med en brun bikini? och är den lite väl fladrig för tex middag? så svårt när man bara kan se bild.

var in en snabbis på cubus i valbo och såg några fina vita tunikor kanske funkar ättre lite mer diskret. får ta en hel insperationsdag i valbo. kanske imon? är ju lite sugen måste jag erkänna. hittade även en klänning på bubbleroom. kan knyttas på massa olika sätt så då blir de ju lite variation. =) men jag lyckades inte få upp en bild på den. men jag hittade oxå en klänning på cubushemsida som var så fin men kommer antagligen inte använda den speciellt ofta.

men visst var den fin, men för 400 måste de nog bli något jag kommer använda mer än ett par gånger. hittade en jätte fin svart klänning på byoung i valbo sist jag var där men även den gick på 400 men då skulel jag nog köpa den istället.
de är svårt de där med kläder speciellt när man ska bort. jag packar ju alltid för mycket. men de är för att jag är rädd för att packa för lite. men hitills har jag
1 par shorts (kommer nog bli ett par till)
1 par halvlånga jeans
2 linnen
5 bikini (ska inte göra annat än bada)
1 par svarta långbyxor (utifall de blir kallt)
1 par tränings/mjukbyxor ( utifall jag vill träna eller bara något att slappa i)
2 strandkläningar
1 finare kläning
2 kjolar
hmm måste nog ta fram allt jag har och sen se över vad jag behöver. är nog mest nån klänning, ett par till shorts och linnen/toppar. men har ni förslag på vad man bör ha med sig i klädväg så komentera!

Furuvik

Som jag nämde igår så var vi till furuvikför en heldag igår. och trotts att man är snart 23 så är furuvik fortfarande kul minns fortfarande första gången jag åkte pirakskepet där men jag minns allt som så mycket större. men så är de väl när amn minns från ett barnperspektiv och sen komemr tillbaka flera år senare. hur som hellst ahde isabella väldigt roligt. först alla djuren sen god mat och sen massor av karuseller. nog för att hon kollade väldigt skeptiskt på många djur så kunde man endå se hur kul hon hade men karusellerna var absolut bäst. så bra att varje gång vi skuell kliva av fick jag bära en skrikande och sparkade isabella av. men de gick över när hon insåg att vi skulle åka igen och tillslut var hon trött på karuseller insåg vi när hon frivitigt klev av. =) sen vann vi massor av mjukdjur men ingen cholkad tror alla gick runt med stora chokladvinseter bara för att lura mig att spela. vilket trick! blir helt klart furuvik nästa år oxå, bor man här så blir de lätt en traditon, få se om vi tar med oss badkläder oxå vi bada förra året men inte i år. emn nästa år kankse isabella är mer redo för ett äventyrsbad.
avslutar med lite bilder....
Furuviks egna maskot


Solen gjorde alla trötta =)


Mysiga killingar


Så där lagomt impad av flodfärden


Redo att snurras =)


Bil Bil!


Grymt roligt!


Dagen avslutades med stor glass!


vi tog närmare 130 kort så de finns massor mer men de får komma en annan dag. =)


mer imorgon

lovar att uppdatera mer imorgon. är så otroligt trött idag. vi har varit hela dagen i furuvik och de tar på krafterna. + att jag jobba igår och när man inte är van att jobba så blir man otroligt trött så nu blir de bara slappa. men imon blir de lite nya bilder och uppdatering på exakt vad vi gjort idag. =)
natti!

RSS 2.0