19 december

Ja för att spinna vidare på föregående inlägg som kom ju snön i måndags, från att varit lite småvit på marken på måndag när jag gick till jobbet så när jag 8 timmar senare gick ut var de minst en decimeter snö. sen på tisdagsmorgon hade de snöa hela natten och såg inte ut att sluta på hela dgen. när jag sen skulle gå hem vid halvfyra så snöa de fortfarade och efterom de var is under så var de värrsta isbanan och självklart ramla jag. illa nog är de ju att man ramlar men för att göra de värre så fick jag en fraktur på armbågen så nu sitter man här med gips. missade två dagar på praktiken och fick tjata till mig en remis på engelska så vi kan åka imon. doktorn tyckte jag skulle stanna hemma för eftervården och uppföljning men de var inte min plan. så vi åker imon men i bagaget ligger starka smärtstillande som jag får ta istället för ett glas vin. men de är bara att göra de bästa av de, jag kommer ju iväg så de kunde vara värre, men jag och snö är inga kompisar just nu.. så imon blir de england, två veckor utan internet, med god mat, trevligt folk och massor av slapp tid!

god jul och gott nytt år! 

11 december

Nu är de bara 13 dagar kvar till jul och inte snö så långt ögat kan nå. är de någon mer än jag som minns när snön föll i oktober och när man hade stora snöhögar som blev fin fina snöborgar i decmber. något har ju verkligen hänt med klimatet och jag bli lite ledsen när jag tänker att isabella inte kommer få uppleva vad som är en rikigt vinter för mig. för jag menar snö ska ju komma på hösten inte i jan när man vill ha vår igen eller ännu värre feb. nej nå har blivit så fel men vad ska man göra åt de, gilla läget och gå vidare antar jag.

Veckan har rullat på väldigt fort men praktiken börja kännas riktigt bra. känns som att jag faktiskt kommer kunna göra de här en dag. visst de är fortfarande mycket med konstiga ord och mycket jag inte evt, men jag fixar grunden, jag fixar omvårdnaden och jag ska ju faktiskt inte bli läkare. de ska sätta diagnos injte jag. o är de nått jag inte vet så finns ju riktlinjer och google.. =) så de här komemr gå super. har ju hittat mitt drömjobb. i örebro av alla ställen. chansen att ajg får de är ju inte så stor men jag ska iaf söka och hålla alla tummar. hur underbart vore de inte att få en heltid inom de man vill hålla på med direkt efter examen, lite för bra för att avar sant jag vet, men nån sa till mig att de där med elände och lycka brukar jäma ut sig. kanske är de min tur att vara lycklig nu? fast å andra sidan har jag en frisk familj, underbar dotter och sambo. så man kan ju inte kalla mitt liv eländigt nå mer. annat var de för 4 års sen, hösten/vintern 2005/2006 var inte mycket annat än eländig..

men nu roligare saker, de är inte alls långt tills vi åker och jag måste ha den underbaraste svärföräldrar man kan få, får nog stanna med scott bara för hans föräldrar skull. =) hur som hellst så fick scotts pappa höra att jag ska köpa lite nya kläder till examen, de som är så underbart med engalnd är ju primemark och tk max, man kan få riktiga fynd till inge pris alls. men då tyckte han att jag hittar en fin klänning så betalar han, o då var inge primemark tillåtet. ja menar hur lyxigt känns inte de att själv få välja en finare klänning o få den i present. :) Men de har gjort så mycket för oss att de känns nästan pinsamt at ta emot de så vi får se hur de blir. primemark har ju massor fint oxå. =) men bara att han vill göra de värmer nå otroligt.

För att bytta ämne helt, har precis suttit 2 timmar med supermario 3, de som fanns för 8bitar, hur roligt var inte de egentligen, usel grafik osv men så sjukt roligt. tyvärr var jag ju ganska usel på de men kul hade jag tills jag var på tredje världen och då gav upp..  så vilka var era favoriter?


7 dec

Den så kallade lediga veckna har verkligen rusat iväg, tyvärr blev vi sjuk hela gänget här med feber och ögoninflamation och allt jobbigt man inte vill ha så de vart ju inte alls nå gjort som skulle bli gjort. men de är bara att bita ihop och jobba dubbelt så hårt den här veckan. ska börja jobba 13:30 -22 idag sen blir de jobb till torsdag men sen ledig helg och då ska jag ha hunnit med tre sem oxå så de ska vara lite skoluppgifter avklarad så i helgen kankse vi kan göra nå roligt med min lilla familj, nu har de ju bara varit film och soffan. vilket är roligt i typ två dagar och är man är sjuk är de inte roligt alls. men nus ka man inte klaga kunde ha varit värre. =)

just nu längtar jag nå otroligt tills vi åker, bara två veckor kvar. ska bli så skönt med två veckor "semester" även om de inte är en semester i säg så känns de så. nån som lagar mat och massor av tid att bara vara. inge skola att fundera på elelr jobb att oroa sig över. behöver verkligen en sån paus nu. med gott sällskap, vin och mat. =) sen när jga komme rhem är de pakning för flytt och panik för jobb som gäller.. =(

nej nu jobb.

kramar!

RSS 2.0