greys!

äntligen var de tillbaka! som jag har väntat. men tyvärr så var inte alla tillbaka. tyckte avslutning var enormt dramatisk och hade förväntat mig mer drama idag oxå. känndes lite lamt tycker jag. kändes som de försökte föra historien vidare och george fick inte de drama han förtjänade. samtidigt kan jag irriteras lite över hur fort alla andra gick vidare, jag vet att de är en serie och att de bara är skådespelare så jag är irriterad på författarna som låter detta hamna lite i skymundan och låter karaktärerna fortsätta med sitt liv. känns lite som "okej låt de sörja i några dagar, nån kommer sörja lite längre sen är vi färdig med de". Alla som på riktigft förlorat någon vet att de inte är så enkelt och att de inte går över så fort. de är möjligt att man går igenom fem stadier av sorg men de tar betydligt längre tid än de får de att verka. sånt irriterade mig. men de var ju inte de inlägget skulle handla om. de var ju greys och även om jag är lite besviken på första avsnittet så kommer jag ändå sitta som klistrad varje onsdag från nu. så vad tycker ni? var första avsnittet en besvikelse? förhoppningsvis kan de bara bli bättre. =)

30 september

jaha, då sitter man här och bloggar när man ska plugga, men jag fattar verkligen inte. usch är inte alls nå förtjust i den här kursen, är så flumigt och otydligt och inte alls roligt. men de är bara att kämpa på och föröska genomleva den, är ju så nära slutet. kan inte snubbla på målsnöret. men för att prata om nå roligare så har vi bokat våra biljetter till skottland idag. så den 20 dec bär de av till skottland, för att sen sätta sig på tåget och åka över gränsen till england och newcastle. men de var billigare att flyga till skottland och sen ta tåg istället för att flyga direkt. helt sjuk om ni fågar mig men bara att anpassa sig. men vi måste verkligen investera i en bärbar dvd till isabella. problemet är ju att jag är helt omöjlig när de gäller att köpa tekniska prylar. vill ju en en enkel med LÅNG batteritid. nån som har nå förslag? 

och ikväll är kvällen, kvällen då greys är tillbaka. som jag har längtat. eftersom jag tidigare säsonger har varit lite busig och laddat ner så har jag ju väntat sen tidigt i våras så de känns som en evighet och nu när jag av någon anledning inte kan ladda ner nå mer så måste jag hålla mig till  feman men de duger oxå iaf nu när de äntligen börjar! har längtat så! lite dumt är väl att jag redan läst spoliers så jag vet vad som händer i första avsnittet men jag får låtsas att jag inte vet.. :)

nej bäst att plugga lite till iaf. måste ju få nogon ordning på de.

29 september

september är snart slut och vi går in i oktober. dagar avlöser varandra och de känns som allt bara rullar på utan att man uppskattar de. dagarna liknar varandra, man tar varandra för givet och vardagan har blivit plågsamt mycket vardag. samtidigt undrar jag vad jag väntar på? vad har jag att se fram emot? framtiden känns mesta bara osäker och väldigt jobbig. tanke på att det här är "it" de blir inte mer än så här. jag är bara 23 och bara tio år så här är plågsamt att tänka på. tänk bara vad fort de senaste tre åren gått kommer jag stå där om tio år och inse att jag är inte ett dugg lyckligare då än nu. att jag byggt luftslot och jagat skatter i slutet på regnbågen. hur lång tid ska man vänta på lyckan? hur mycket ska man ge innan de tar slut? känns som jag fumlar efter händer i mörkret, någon som kan ta mig till ytan igen, men så fort jag kommer i närheten av en hand drar jag mig tillbaka, varför? antagligen för tryggheten känns mer nödvändig än lyckan. de är inte bara jag nå mer. jag har en familj att ta ansvar för, mina behov kommer inte först. men de måste finnas en mellanväg, kan man vara både trygg och lycklig?


underbara dotter

Måste ju bara skriva lite om isabella oxå. hon har ju blivit så stor, nu kan man till o med ha samtal med henne. de är så otroligt häftigt hur fort tiden går. de var ju bara nyss hon låg kladig och röd på min mage och nu är hon en självständig individ. visst hon behöver fortfarande mig men är inte alls beroende på samma sätt. de är skrämande hur fort de blir små individer samtidgt som de är så härligt att se henne utvecklas. hur som hellst när vi gick hem från dagis i onsdag hade vi vårt första samtal då jag verkligen reagera på att hon verkligen svara på vad jag fråga och förde samtalet vidare.
Jag; har du varit i skogen idag?
Isabella; Ja (tystnad) lockat bär
J; har ni polckat bär?
I; Ja, blå
J; plockade ni blåbär?
I; Ja! (väldigt stolt minn) 
J; smakade du på blåbären?
I; NÄ! (tittar på mig som jag vore tokig och går sen för att titta på en hög löv)
är ju bara så underbart sött. vanligen har jag bara fått ja och nej svar och ibland är de som hon inte förståt vad jag frågat men då var hon verkligen med hon visste precis vad hon hade gjort och ville berätta de. så otroligt stolt över min lillflicka!

25 september

Gud vad trött jag är idag. gick upp okristligt tidigt idag igen och jag är verkligen inte en morgonmänniska. hur som hellst så igår var de skolan som gällde och "minikoferans" men de gick hur bar som hellst, fat jag hatar när jag måste stå framför en publik och prata är helt värdelös på de. trotts att jag har kämpat så för att vara mindre blyg så kommer de ändå stunder när jag bara vill gömma mig och då blir allt så fel. suck ibland önskar man att man kunde ta ett piller sen slapp man vara blyg men de är bara att fortsätta kämpa...
för att återgå till dagen så var de till att jobba först började kl sju och de börja ju inte alls bra. fick verkligen se vad de kan betyda när någon dement får ett agresivt betende. har aldrig sett någon skifta så fort och har nog aldrig varait så rädd på jobbet. var inte långt till tårar där men sen skifta de tillbaka lika fort men börjar inse att dement är nog inte min grej. man måste kunna ta även de agresiva och de kan jag inte. men att kunna inse sina svagheter måste ju vara nå bra. så vi får se hur jag gör i framtiden. sen kom jag iaf hem och då var de dax för min "läkartid" vilket bestod av ett telefonsamtal som jag bokat så jag ska få reda på nå resultat men de var nog mest bara ett slöseri med tid. dom vet fortfarande inget mer och prata bara så konstigt så jag vet inte om jag bör vara orolig eller inte.
Läkare; hmm, ja den har ju inte växt så de är ju bra. mindre bra är ju att den är kvar. men den har ju godartat utseende står de.
Jag; okej så exakt vad är en knuta?
L; ja de är ju en cell förändring
J; okej men jag bör inte oroa mig än?
L; Nej de tycker jag väl inte men du bör gå på fler röntgen

exakt vad ska man tro? så jag ska inte vara orolig men jag är en cellförändring i lungan som de inte riktigt vet vad är. och de ser godartat ut? kan man inte ta ett prov istället för att gissa? så mycket fattar jag att man kan ha cellförändringar utan att de är farligt men att säga att den ser godartat ut låter lite vakt tycker jag. och hur länge ska jag gå på röntgen då? tills den börjar växa och de insåg att opps de var inte godartat eller tills den försvinner? ibland blir jag bara så less och jag vet att de inte är deras fel att de inte vet de är min kropp men kom med lite mer förstårliga svar. som nej den har inte växt och sånt här brukar försvinna av sig själv. eller om de inte är som de ska säg de då så jag slipper slita mitt hår. och fånig som man är så tänker man ju på allt som kan gå fel istället för att de är nog inget, bara lite celler som hamnat på felplats som kroppen kommer ta hand om. lite smått hypokondrisk jag vet, men är de inte vårdpersonal som är värst =)

nej men nu ska jag sitta här med lite bra musik i öronen, mjukbyxorna från 90-talet och choklad. och strunta i alla cellförändringar och inflamerade tolvfingertarmar och allt annat som är fel på mig.  och bara vara!

trevlig kväll

23 september

Detta blev en riktigt trevlig dag trotts att jag var trött som en gnu i morse och självklart ville även isabella sova mer, varför är de så att när hon får sova hur länge hon vill så vaknar hon innan sju och när vi ska till dagis måste man väcka henne? ödets ironi kankse, vad vet jag. men hur som hellst så tog vi oss till dagis sen blev de en stödvila för mig när jag kom hem, grymt skönt var de att krypa ner i sängen igen. Inte de mest effektiva men ibland förtjännar man de. vanligen så brukar jag har vaknat till liv efter jag lämnat isabella så då kan man göra nå vettigt men inte idag inte. sen blev de en tur ner på stan för en fika med emelie och skol etande och jag hittade ett par skor men måste fundera på saken, förstår inte varför skor måste vara så dyra. vi skulle verkligen behöva ett primark i sverige typ i gävle. =) men jag ska ta en sväng till skohuset i helgen få se där brukar man kunna fynda annars blir de nog dem i stan, kan ju inte gå med skor med hål resten av hösten, nog för att jag är fattig student men inte så fattig. letade även eftre cardiganen jag vill ha på hm men hittade den inte nu heller så de blir nog att beställa och hoppas den är som jag vill! men nu ska de nog bli en "tidig" kväll. ska ju till solan för att presentera vår c-uppsats imorgon, bäst man är utvilad tills dess.

ha en fortsatt trevlig kväll

Blir inte alltid som man tänk sig

Dagen blev ju inat alls som jag förväntat mig. trodde jags kulle få ta de lite lugnt, läsa min bok och bara ha en slappdag men istället ringde de angående lägenheten som vi inte fick och jag fick totalanik och föröskte hitta nå nytt samtidigt som hormonerna tog över och allt blev bara skit rent ut sagt. men nu har jag lugnat mig, fått iväg ett par intresseanmälan på lägenhet i vallhov och börjar om från början. tillslut måste de ju lösa sig. stora problemet är ju julen, i vill ju komma iväg till england och ska vi flytta 1 januari är ju de ganska kört. så vi behöver flytta hellst den 1 dec och antingen betala dubbla hyror eller få någon som vill ta över denna lägenheten tidigare. Ja de var helt enkelt inte min dag men vi har stora förhoppningar för imorgon, ska ut o köpa lite skor, de ska väl kunna pigga upp. sen är de en cardigan som jag sett på hm hemsida som jag vill ha men har inte hittat den i butiken och jag vill inte gärna beställa utan vill se och kunna känna. är så svårt när man abra sett en bild. men jag får fortsätta leta.

men den är fin på bild iaf, precis en sån jag vill ha, modell längre. såg även den vita på cubusreklamen, de är ju precis son jag hade (har nog kvar) för massor av år sen. var så kär i den då så man kanske ska köpa en ny.=)

 


22 september

Ja då var de en ny dag och som förusett vakna isabella halvsju så här blev de ingen sovmorgon, men å andra sidan när man kliver upp tidigt har man ju världens chans att göra massor med dagen. men trött som jag var så blev de sofflägge och barntv, men nu har vi iaf hunnit äta frukost och klä oss, alltid något. =) vet faktiskt inte vad som sk abli av dagen, är i stort behov av nya skor så stan är ju en idè men eftersom isabella är hemma från dagis för hon har varit smådålig stackarna så vet jag inte om stan skulle uppskattas. så de kakse får vänta tills imon när hon är på dagis så jag kan strosa själv för hon och hennes pappa har ju ungefär lika mycket tålarmod när de kommer till att strosa i affärer.

Eftersom jag fick nå ryck igår och städade hela lägenheten så är de inte nå som måste akut städas heller. skulle kunna se om de finns en tvätt tid och få mitt lilla tvättberg rent. men annars kan man ju ta en slapp dag oxå. har ett par böcker osm ligger o väntar så de vore ju mysigt, en liten promenad till parken så isabella iaf får lite luft. men vi får väl se hur dagen utvecklar sig.


21 september

det var ett tag sen jag uppdatera, dels har ju den 18 september hunnit passera och dagen passerade ganska lugnt förbi, var här hemma med tårta och kaffe på torsdagen med mormor, familj och emelie väldigt mysigt sen blev de att vi var hemma hos mamma den 18 med god mat och sen var ju planen att jag skulle avsluta kvällen med dirty dancing =) och mys i soffan men trött som man var så somna jag skönt i soffan vid nio. men de var en bra dag. jag har nog insett att jag inte är ett barn nå mer för riktiga "födelsedags kännslorna" ville inte infina sig. vem vet får ha stor fest nästa år kanske de känns mer som förväntningen man hade när man var lite.

Något som fortfarande infinner sig dock är nervositeten inför framträdanden inför grupp. visst vi var bara en lite grupp på opponeringen idag men gud vad nervös jag var igår. men allt gick ju helt okej och vi blev godkända så efter att ha jobbat med denna uppsats sen förra året då pm skrevs så är vi nu efter lite små fix helt färdiga och ska gå vidare. Vilket borde kännas väldigt skönt och de är skönt men samtidigt nu börjar man känna sig så hemma med resultatet och de känns som mer går att utveckla och man kommer på vad man borde gjort annorlunda från början, men jag har verkligen lärt mmig något av allt detta, mer än jag trodde från början. Så nu är de bara presentationen kvar på torsdag sen sk avi ut och fira att de är gjort! två till kurser sen kan vi kalla oss sjuksköterskor. de är otroligt spännande men samtidigt kommer de kännas jobbigt att kastas ut i "verkligheten" och att splitras från klassen, många av dem kommer man ju antagligen inte alls ha kontakt med om ett år. fast å andra sidan har man inte de nu heller. förhoppningsvis kommer de vara några bestående relationer från dessa år. men bara framtiden vet.

på tal om framtiden så är vi i flyttas tankar eller har varit länge men nu har bollen satts i rullning och blir allt som plannerat så kommer vi hamna i storvik i framtiden, hur länge kan vi ju inte veta än men ett tag iaf. få se hur de blir att bo där. trotts att mamma är uppväxt där har jag väldigt lite erfarenhet av just storvik. jobbat på lappens men de är allt, tagit tåget ett par gånger. men förhoppningsvis är de ett bra ställe att bo på och kankse finns de till o med någon som minns familjen hemgren. =) har ju iaf fått veta att dagmamman som finns är bekant med mormor, inget illa om mormor men hon är iaf över 70 så min tanke blev hur gammal är denna dagmamma, nja de blir nog traditionelt dagis med pedagogiskt uttbildade lärare. men de är en stor sorg att bytta dagis. enbart av den anledningen vill jag bo kvar här men man kan inte styra sitt liv efter dagis och bäst att flytta inann hon hinner börja skolan och verkligen slagit rott... 

Nej nu är de dax för sängen, har en småförkyld isabella hemma så de blir inget dagis imon men antagligen en tidigt morgon iaf.  


Boende

Just nu känns de som vi aldrig kommer få ordning på de här med boende. trodde vi hade hittat en super lägenhet i gästrike-hammarby men insåg inte att byn är död och då menar jag mer död än lums så även om lägenheten var fin och grannarna verkade trevliga så kommer vi inte flytta till gästrike-hammarby. vem vet storvik kankse ger oss bättre tur. ska ringa imon få se. och då finns de ju både tåg och buss till gävle och falun + att de finns lite liv. ett par affärer, hälsocentral osv. känns inte som man bor helt i ödemarken. men vi får se hur de går. bäst att hålla tummarna men jag kan inte rikigt släppa att jag vill ha gräsmatta och ett hus men de är bara att fortsätta drömma. men jag vill ju ha något som ser okej ut iaf, vill inte behöva skämas om man tar hem folk.  men känns som jag inte kan släppa den här känslan av obehag innan jag vet vart jag kommer bo och hur de löser sig med flytt. och jobb och framtid. usch! måste slappna av lite. ska slapna av med mina bearnaise chips. de måste vara gudsgåva till människan. =)

frustrerad

Jag blir så frustrerad när jag tänker på framtiden, vet inte om jag kommer få nå jobb, vet inte vart vi ska bo. vet hur jag vill att de ska utveckla sig men de är nog mest bara en dröm nu. men samtidigt är de så nära. med ett obb skulle jag kunna ta ett lån och köpa oss ett hus. visst de är inget fel på att hyra men de vore trevligt med ett hus, stort nog för att uttöka familjen. men där kommer ytligare ett problem, jag måste få jobb innna jag blir gravid för vem anställer någon gravid? ibland känns de som de vore mycket lättare att flytta tillbaka till england och låta min kära sambo få ta del av ansvaret för vår framtid oxå. men samtidigt skulle vi aldrig kunna ha råd att bo där som vi har här. hus där är ju enormt dyrt. huset hans föräldrar bor i kostar över en miljon svenska kronor och då är de i ett mindre fin område med fyra rum och minimal gräsplät. men de är nog dax jag vaknar upp, återvänder till verkligheten och börjar söka jobb på äldreboenden och hyr ett tag till.
men nu säng, man kan ju dröma ett tag till..

baka baka lite kaka

idag har jag ängnat mig åt att baka. inte för att jag är allt för duktigt på de men jag vill lära mig och övening ger färdighet. =) så föröst blev de muffins med fetaost, soltorkade tomater och lite pizza krydda de blev faktiskt rikigt goda å de blir de nog mer av. perfakt som mellanmål istället för en rostmacka. och nu står de ett bröd i ugnen, filbröd med linon i få se hur de blir. men jag litar på mig själv så jag köpte inte ens nå mer bröd. blir de här bra så blir de nog ett till i efetrmiddag för de var grymt lätt att göra. och när man tänker efter så blir de så mycket billigare att baka eget. visst de kostar lite att köpa mjöl o så men sen räcker de ju till betydligt fler bröd än vad pengarna hade räckt till om man skulle köpa bröd. så i slutänden har man tjänat pengar. och de behöver jag göra nu när jag vill ha hus. har kommit fram till att får jag bara ett jobb så akn jag söka via bluestep och då köpa hus.  så nu letar jag jobb som en galning, alla jobb inte bara inom vård för får jag ett annat jobb så kan jag ju göra de tills jag får ett jobb inom vård och då byta, bara jag har en stadig inkomst. så nån med lediga jobb bara att vända sig till mig. =)

11 september

Ja nu sitter man här o drömmer igen, har hittat ett rikigt drömhus, 7 rum, tomt på drygt 1000 kvm, lekstuga, träd och buskar, möjlighet att odla. samt rustat inne så man behöver inte börja med att rusta. och de bästa av allt den kostar 695 000 vilket jag tycker är jätte billigt för ett så stort hus i bra skick. så nu vill jag flytta men de är ju de där med lån. vem ger ett lån på 695 000 till en student? inte många. men man kan ju drömma vem vet jag kanske vinner lottot och då vet jag vad jag ska köpa. :P men nu är de nog dax att äta lite frukost och sen läsa c-uppsatser så jag vet vad jag ska opponera på. sen blir de nog mer hus letande. har ju hittat en hyreslägenhet så verkar okej oxå, men i storvik få se o vi drar oss dittåt med då måste jag ha jobb och kanske en bil. usch för mycket att få på plats nu. måste ha frukost först!

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/466754 mitt hus.. =) (så fort jag vunnit lottot)

kvällsmänniska

Jag är en riktigt kvällsmänniska, har varit så seg hela dagen och så fort klockan blev efter fyra så kom massor av ensrgi så jag har vikt all tvätt, sytt isabellas byxor, lagat mat, diskat och städat köket efter maten, badat isabella, borstat hennes hår (något som inte är lätt vill jag medela) och fått henne i säng så nu känns de ganska så bra faktiskt. fick lite gjort idag oxå. =) men nu snart är de nog dax att sova så jag slipper vara så där trött imorgon. kanske till o med har lite energi innan fyra imon. =) Och äntligen börjar mina hormoner komma i balans så jag känner igen mig själv. känns så otroligt bra.

Nu verkar de funka med lite bilder. =)
!








10 september

Idag har varit en riktigt seg dag, eller de är väl mer jag som har varit seg. var uppe sent igår eftersom jag fick rycka ut och hämta moster o kusin på tågstation när de kom från arlanda sen kom jag inte i säng förens ett och sen upp halv sju vilket lknar föregående dag så senaste tå nätterna har jag lagt mig efter ett och upp halv sju så man är lite seg. sen var de sjukhuset och röntgen idag men nu är de gjort så bara jag får svar att allt ser ut som de ska så kan jag släppa de oxå. men tror jag har nå basilusker i kroppen är så trött i kroppen och orkar inte alls mycket. massor som bör göras men orkar verkligen inte. får väl se om kaffet jag häller i mig hjälper. egentligen skulle man ha varit ute i solen men de får bli efter isabellas eftermiddagslur. nej nu ska jag drickas upp kaffet och sen vika lite tvätt. de är ju inte allt för ansträngande.


mer mallorca bilder =)


 de skulle funnits fler bilder men a någon anledning så funkar de inte. gör ett nytt försök senare..

8 september

Idag ska vår c-uppsats vara inne, innan kl 12 tror jag till o med de var. så skönt att vi lämna in våran redan förra veckan. =) så jag slipper ha panik över de idag. har faktiskt inte så mycket panik över den, kanske är de för att man har hållt på så mycket med den så den känns faktiskt bra. även om de säkert kommer bli påbackning så tror jag ändå att den kommer vara godkänd innan januari.

Och idag ska jag äntligenn åka till valbo, som jag har tjatat på mamma och jag vet att jag hade ju bara kunnat tagit bussen men de är inte lika roligt om man åker själv. så jag ser verkligen fram emot eftermiddagen, ska shopa höstklädder till isabella. vi har haft lite panik på morgorna de senaste dagarna då hon har 4 eller 5 byxor hon kan ha nu efter sommaren, vet inte hur hon har kunnat växt så mycket. men idag blir de till att shopa. =) och kanske smiter de in lite kläder till mig oxå + att jag ska på ikea och köpa vinglas. ska ju ha dubbeldejt ikväll men har bara ett vin glas, är kanske inte så bra planerat så lite nya glas ska de bli. och förhoppningsvis en ny duk om jag hittar nån fin.

Men först måste de städas och tvätten ska vikas så jag har att göra. kanske uppdaterar senare med mina shoping fynd. =)

Ha en bra dag! 


7 september

ja då var de måndag igen och ny vecka. hnder inte så mycket spänande idag, har kanske lyckas övertala mamma och pappa om att de vill åka till valbo så jag och isabella kan få följa med. hon är i stor behov av nya stövlar och byxor. och visst jag kan ta en promenad ner på stan och göra allt där men isabella är inte nå förtjust i att gå i affärer och nu måste hon vara med så jag får rättstorlek från början och då är valbo så mycket smidigare. allt finns under samma tak och de går så mycket fortare. iaf har jag fått för mig de. :P antagligen sitter de bara i mitt huvud.
egentligen bör jag städa idag. har fortfarande en väska kvar att paka upp och de skulle behövas damsugas igen, tycker jag gör de jämt, jag skulle behöva en sån där självgående damsugare som bara kunde åka runt hela dagarna.. så slapp jag.. :P  men jag har iaf tagit tag i köket så de är helt ok nu, men ugnen skulle behövas rengöras. har nyligen upptäckt stålull så nu är ungsgallret rent, trodde de var en omöjlighet men de verkar som allt går bara man vill. så nu står ugnen på tur men de blir en annan dag, nu blir de uppackning och damsugning inna isabella kommer hem. =)

Äntligen

Äntligen var de tillbaka, de ensamma mammorna. =) Jag vet att de är ganska patetiskt men är de nå jag följer slaviskt så är de ensam mamma söker. har följt de sen säsong 1 och sitter även denna säsong som klistrad. emn de är inte lika roligt i början inna man har koll på vem som är vem och inna man hunnit få favoriter. men de kommer. =) snart har jag nog bestämt vem som passar med vem men de brukar inte bli ssom jag tycker så vi får se i år. men de kanske är tur jag inte inlett en kariär som matchmaker. =)


annars har helgen försvunnit ganska fort, med jobb igårkväll och idag. idag var så otroligt lungt att jag hade långttråkigt men jag överlevde och i oktober när de kommer lite pengar kommer de kännas så bra. förhoppningsvis blir de lite mer jobba men de är väl bara att vvänta o se. men jag undra om jag inte tänker stänga av telefon inatt för inom är jag verkligen inte sugen på att jobba. har så mycket här hemma som behöver göras.. sen på tisdag blir de lite dubbeldejt, ska bli så kul men lite sällskap! =)




5 september

Borde egentligen sova nu, börjar jobba sju imorgon men som vanligt fastnar jag här, =) har suttit den senaste timmen och kollat ringar, inte för att jag har planer på att gifta mig men drömma kan man ju och egentligen skulle vi kunna förlova oss men jag har alltid sagt att jag ska följa tradition och gifta mig inom ett år efter en förlovning och just nu har jag inte råd att gift mig så de blir nog ingen förlovning heller. men å andra sidan om inte ens vårt kungahus som bara finns kvar på grund av traditioner inte följer traditioner så varför ska jag. men de är väl sån där fix ide jag fått. när jag förlovar mig ska de betyda att jag ska gifta mig inom en snar framtid. har börjat fantisera om att göra de borgligt med bara vitnen och sen överaska alla men samtidigt vill jag ju vara en prinsessa för en dag så de blir nog kyrkbrölllop. men jag vill inte ha en stel fest efetr vill ha en mindre, intim och bekväm fest. men en dag kankse jag får allt jag vill ha. =)
men nu är de nog verkligen dax för lite sömn, får fortsätta fantisera imon och förhoppningsvois tar jag mig till ikea snart så jag får börja fantisera om hur jag kan göra fint här hemma istället.

natti natti

4 september

Dagen har egentligen inte varit så händelserik. gick med isabella till dagis sen skulle jag bara ligga en timme till för jag var så trött, vaknade sen halv tolv. Har nog inte sovit så länge på år, men de var nog behövligt kändes iaf som jag fick lite mer energi men nu är jag trött igen. =) är nog bristen på syselsätning men ibland kan man behöva de oxå. men de blev iaf en tur till rusta, jag ville till ikea men när jag inte kunde ta mig ditt bev de rusta istället, ville ha vinglas men jag hittade bara i plast eller fula så de blev inge av de heller. men ett par lysrör fick vi med oss hem och tiopack näsdukar, är ju snorperiod nu..
igår hade vi besök av janina, vilket var väldigt trevligt är ju inte så ofta vi ses, jag får skärpa mig och åka till falun oftare, men nu har jag iaf sökt jobb där få se hur de går.. :) sen vart vi bjuden på kalas den 19 så fårsöka fixa barnvakt och ta oss ut i falun, problemet är ju vart ska vi sova och hur tar vi oss hem. hmm, får filura på de.. sen ska jag ju ut den 24 oxå, så de verkar som detta kommer bli en väligt trevlig månad, och sen kanske de blir vinkväll nästa vecka oxå. mer av sånt tycker jag. =) förhoppningsvis ska min mage skärpa sig oxå. är inte alls som jag ska, mår illa så fort jag äter och får inte behålla något. men på + sidan så har jag gått ner tre kg på 5 dagar, men de kommer nog tillbaka när maten stannar. sen ska jag jobba hela helgen så de är nog bäst att inte äta nå på jobbet så jag kan jobba. men de är skönt att de ringer så man får lite timmar iaf. bara en helg kan göra stor skillnad och vi måste spara nu om vi ska ta oss till england i jul.

men nu dax för lite sömn. isabella är tillbaka i rätta rutiner nu vilket innebär inge mer sovmorgon. :P
natt natt



Min prinssesa!


2 september

Idag blev de en tur till skolan, gjorde klart c-uppsatsen och lämnade in den, så nu är de inget vi kan göra bara vänta till examinatorn och höra hennes komentarer, förhoppningsvis kommer de gå bra och inte vara allt för mycket att klaga på. Jag tycker iaf att vi gjort ett bra jobb. Sen blev dagen ganska fruktlös, hade tänkt ta en tur på stan och kolla efter en tunnare mössa och ett par vantar till isabella. och lite nya höstkläder, men så blev de inte. föröskte då övertala mamma att hon ville åka till valbo men hon var förkyld så jag blev kvar hemma. men jag övertalade henne att hon ville åka i helgen så då blir de valbo och ikea. är så skönt nu när man faktiskt har pengar över för en gångs skull. men jag ska inte spendera allt försöker spara oxå, ska vi ta oss till england i jul så kommer de ju kosta sen är de hyran osv i januari. akn ju vara skönt att veta att de finns pengar till de. men visst är de roligt att shopa, är så mycket jag vill ha men allt som inte är ett måste får vänta just nu. tur höstkläder är ett måste. =)

nej nu ska jag nog försöka hitta lite jobb jag kan söka. nån ska väl vilja anställa mig i framtiden hoppas jag. =)

Tycker jag ser så "gamal" ut här, kanske dax att inse att man inte är 17 nå mer.. =)

flyttsugen

är så sugen på att flytta nu. vill gå vidare, få ett jobb, fler barn och hellst ett hus. har hittat ett drömhus! eller iaf tillräcklligt nära mitt drömhus för ett ok pris 500,000 kr. de är ju inte farligt för att hus där de inte är för mycke arbeta som måste göras och de ligger inte centralt men de finns en skola och en affär så de bör ju räcka sen finns de buss. men problemet är var får jag 500 000 från? så är de någon som nyligen vunnit lottot och känner de vill investera i ett hus så säg bara till. =) men de blir väl till att hyra ett atg till men de vore ju tevligt om man kunde hyra ett hus men de värkar vara svårt de oxå. så de blir väl en lägenhet men kanske kan få botten iaf så man får lite gräs. hur som hellst så måste vi härifrån hellst i skiftet dec/jan när de sen bblir jätte dyrt för något som inte är värt de. men vi får se. så mycket som måste göras och jag vet inte om jag har energi för de just nu. men jag åste ju om inte jag löser de kommer ingen anna göra de heller.

men nu ska jag gå o sova, ska till skolan och finslipa c-uppsatsen och presentation imorgon. kanske blir en sväng på stan oxå, även om valbo är väldigt lockande. kanske ska höra med mamma vad hon gör i helgen.. =)

natti natti

RSS 2.0