äntligen helg

nu börjar äntligen helgen närma sig, har en dag kvar på avdelningen sen blir de tre lediga dagar ska bli sås könt. men ledig blir man ju inte, hela lägenheten ska ju pakas och städas och vi har inte börjat alls än så de blir till att slita i helgen. men de ska bli riktigt roligt. de enda negativa som jag säkert nämt tidigare är isabellas dagis då hon fick de dagiset vi inte vill att hon ska gå på. men dagiset vi ville ha hade inga platser och de blir nya först i agusti så vi får göra ett försök så får vi se om de inte funkar så då får hon vara hemma istället. men som allt annat så ska de nog lösa sig. de är mitt nya talesätt, allt löser sig till slut!
men nu måste jag sova, så otroligt slut!

tillbaka

ja eller vi har ju varit tillbaka i sverige i en vecka men eftsom vår dator började med att kracha och att jag har jobbat som en galning så har bloggen blivit lidande, men snart tar jag ju examen och kliver åter igen in i arbetlösheten och kommer kunna blogga 711 gårnger per dag. uppdatera arenda lilla sak jag gör.  =)
just nu är det massor som händer är 11 dagar kvar på utbildningen och jag ska lyckas göra en tenta där nån gång men de är inte bra med information om när så jag får väl vänta och hoppas de glömmer och godkänner mig ändå :P antagligen inte men en flicka får väl drömma? sen ska vi försöka flytta oxå, eller inte försöka vi måste flytta eftersom vi betalar hyra för en annan läägenhet från den 1 feb. vet inte hur vi ska hinna med detta men de ska väl gå. så de är några intensiva veckor framöver, de hjälper ju inte att min armbåge är paj än, ska in på onsdag få se om de kan förklara varför jag inte kan sträcka eller böja den, den är fast i nå mellanläge, typ 90 frader med lite böjvid men inte är de mycket och smärtan blev inte direkt bättre när jag börja jobba så jag får ta de lugnt och känna mina begränsningar nu.

men nu sova, sista examinations seminariet imon! och efter en lång helg är man så där lagom mör..
=)

RSS 2.0